1

Téma: započítanie pedagogickej praxe

Dobrý deň

Prosím o radu ohľadom započítania praxe pedagog. zamestnanca. O koľko percent má byť zdvihnutý funkčný plat od 1.1.2012, ak som nastúpila do pracovného pomeru 1.3.2011 a mám uznanú prax 4 roky a 128 dní.
Ďakujem
Betka

Thumbs up Thumbs down

2

Re: započítanie pedagogickej praxe

dubovie napísal(a):

Dobrý deň

Prosím o radu ohľadom započítania praxe pedagog. zamestnanca. O koľko percent má byť zdvihnutý funkčný plat od 1.1.2012, ak som nastúpila do pracovného pomeru 1.3.2011 a mám uznanú prax 4 roky a 128 dní.
Ďakujem
Betka

Aby som Vám dokázal odpovedať, potrebujem vedieť, do ktorej platovej triedy (6-12) a pracovnej triedy (1-2) ste zaradená. Keď uvediete túto informáciu, budem Vám schopný odpovedať. Odpoveď na svoju otázku však nájdete aj na stránke ministerstva školstva, keď si zobrazíte aktuálnu stupnicu platových taríf platnú od 1. 1. 2012
http://www.minedu.sk/index.php?lang=sk&rootId=5507

Mgr. Ivan Dudáš, viceprezident SKU

Thumbs up Thumbs down

3

Re: započítanie pedagogickej praxe

Dobrý deň

Ďakujem za odpoveď. Som zaradená do 9 platovej triedy a do 2 pracovnej triedy. Ja by som viac potrebovala vedieť, či mám mať zvýšenie platovej tarify o 4%, alebo 5% od 1.1.2012 za započítanú prax. Keď som mala prax k  1.3.2011 - 4 roky a 128 dní, či sa mi majú pripočítať mesiace, ktoré som odpracovala do konca roka 2011. Vtedy by to činilo 5 rokov a nejaké dni (cca. 5 rokov a 69 dní).
Ďakujem
Betka

Thumbs up Thumbs down