1

Téma: stretnutie

Kolegovia, ktori ste zaregistrovani na tejto stranke, co si myslite o napade, ze by sme raz za cas spravili nejake neformalne stretnutie ucitelov, len tak, aby sme sa porozpravali a mozno inspirovali? Niekedy mam pocit, ze by sme si mali viac vymienat najnovsie informacie aj s ucitelmi s inych skol. Napriklad ja by som sa rada zoznamila s ucitelmi z BA kraja.

Thumbs up Thumbs down

2

Re: stretnutie

sisi napísal(a):

Kolegovia, ktori ste zaregistrovani na tejto stranke, co si myslite o napade, ze by sme raz za cas spravili nejake neformalne stretnutie ucitelov, len tak, aby sme sa porozpravali a mozno inspirovali? Niekedy mam pocit, ze by sme si mali viac vymienat najnovsie informacie aj s ucitelmi s inych skol. Napriklad ja by som sa rada zoznamila s ucitelmi z BA kraja.

To je určite vynikajúci nápad a mohlo by sa to organizovať vo všetkých krajoch  big_smile

Mgr. Miroslav Sopko, viceprezident pre manažment a komunikáciu SKU

3

Je to veľmi dobrý nápad . Celoslovenské stretnutie učiteľov sa už pripravuje na začiatok decembra. smile

Thumbs up Thumbs down

4

Jana M. napísal(a):

Je to veľmi dobrý nápad . Celoslovenské stretnutie učiteľov sa už pripravuje na začiatok decembra. smile

Dáte aj podrobnejšie info?

Thumbs up Thumbs down

5

Stretnutia učiteľov sú veľmi dôležíté. Ide to však aj na menšej, nie len celoslovenskej úrovni. Pre začiatok smile My sme si založili Klub moderných učiteľov, sme tam učiteľky rôzneho zaradenia, učíme rôzne predmety a na rôznych typoch škôl.Stretávame sa formálne ( vtedy riešime rôzne odborné problémy, školíme sa a podobne) a neformálne (v cukrárni pri káve a koláčiku a priznávam aj vtedy sa akosi mimovoľne dostaneme znovu len ku škole a žiakom smile ). Momentálne chystáme veľkú regionálnu konferenciu, info je na stránke. Tak ak má chuť sa niekto stretnúť s učiteľmi z nášho regiónu je srdečne vítaný...

Thumbs up Thumbs down

6

Brig, a v ktorom regione mate tieto stretnutia?

Thumbs up Thumbs down

7

Dobrý deň, zdravím, aj ja sa rad stretnem s učiteľmi z nášho kraja, ale aj z celého Slovenska. Ala, PO

Thumbs up Thumbs down

8

Určite je to dobrá myšlienka, len neviem o ničom takom napríklad v našom kraji či regióne... Liptov

Thumbs up Thumbs down

9

No, vyzera, ze ti, co by sme mali zaujem, sme kazdy z ineho kraja:-)
Keby sa niekto chcel stretavat v BA, napiste to sem prosim.

Thumbs up Thumbs down

10

sisi napísal(a):

Brig, a v ktorom regione mate tieto stretnutia?

Ospravedlňujem sa, že som neodpovedala. Objektívne dôvody:-) trenčiansky kraj, konkrétne PB. V prípade záujmu je to treba len rozbehnúť. Postupne sa počet ľudí zvyšuje. My sme začali v dvojici. a sme dodnes pevné jadro:-)

Thumbs up Thumbs down

11

Skúste pozrieť Kluby moderných učiteľov.  Už ich je veľa.  Nájdete aj na nete.

Thumbs up Thumbs down

12

...Súhlasím, len treba o Komore učiteľov dať vedieť ostatným a čím nás bude viac, tým lepšie....:)

Thumbs up Thumbs down

13

nicolas-eu napísal(a):

...Súhlasím, len treba o Komore učiteľov dať vedieť ostatným a čím nás bude viac, tým lepšie....:)

Učitelia sme taká zvláštna skupina. Mám pocit, že dokážeme mať výhrady, hundrať a pripomienky vyjadriť len v zborovniach a uzatvorených skupinách.  Nechápem nedôveru v komoru zo strany učiteľov. Na stretnutiach s učiteľmi, pri prezentovaní komory častou otázkou z ich strany je, čo z toho budú mať. Neviem prečo stále musíme niečo robiť len so zištných dôvodov?
Za krátky čas čo komora existuje má za sebou už aj určité úspechy. Malo by ísť hlavne o vybudovanie spolupatričnosti medzi učiteľmi.
Propagácia komory je na každom učiteľovi.
Úplne s Vami súhlasím, keď nás bude viac, bude náš hlas silnejší a bude ho lepšie počuť...

Thumbs up Thumbs down

14

sisi napísal(a):

No, vyzera, ze ti, co by sme mali zaujem, sme kazdy z ineho kraja:-)
Keby sa niekto chcel stretavat v BA, napiste to sem prosim.

Veľmi rád!

Ako obyvateľ BA mám tú výhodu, že sa s ďalšími obyvateľmi BA môžem stretnúť aj bez cestovania, bez ubytovania, bez dovolenky... takže takáto akcia má pre mňa výhody oproti celoslovenským stretnutiam, ktoré sú tiež dobré, ale žiaľ finančne náročnejšie a menej pohodlné.

Thumbs up Thumbs down